Wat 2017 mij heeft gebracht

Wat 2017 mij heeft gebracht

In 2017 ben ik begonnen aan het verwezenlijken van mijn droom. Het ontwikkelen en aanbieden van online trainingen op het gebied van Computer Tomografie, om zodoende te zorgen voor onderhoud en uitbreiding van kennis bij MBB’ers en TMB’ers die werkzaam zijn op radiologie, Nucleaire Geneeskunde en radiotherapie. Dit heb ik gedaan naast mijn baan als MBB’er in het ADRZ, en het lesgeven voor Emrin (post-HBO MsCT).

In maart ben ik gestart met het samenstellen van de online training over Contrastmiddelgebruik op de CT. Na 84 dagen was het me gelukt! Ik ben heel blij en trots dat ik hiermee MBB’ers en TMB’ers kan helpen om betere laboranten te worden. Het kost veel tijd om de trainingen in elkaar te zetten, maar het geeft me ook veel energie en plezier.

Een andere uitdaging was het ontwikkelen van mijn ondernemersvaardigheden. Vooral het zichtbaar zijn en het posten op sociale media is lastiger dan ik had gedacht. Verder heb ik geleerd hoe ik een e-maillijst aan moet leggen, hoe je een filmpje op kan nemen en op YouTube moet zetten, heb ik een Google bedrijfspagina gemaakt en heb ik kennis gemaakt met (beeld)bewerkingsprogramma’s waarvan ik het bestaan niet kende. Mijn volgende uitdaging wordt het geven van een live webinar. Mis hem niet!

In 2018 komt de online training over Dosis en Veiligheid beschikbaar. Hierin leer je hoe je de dosis bij CT-onderzoeken zo laag mogelijk houdt.

Ook geef ik klassikale trainingen over de basis CT-techniek, contrastmiddelen, dosis, CT-schedel/hersenen, CT wervelkolom en CT abdomen.

Laat me weten wat ik voor jou kan betekenen op: info@ctlearning.nl.